Annemarie van Gaal

Spreker Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal
Uitgeefster, investeerder & koningshuisdeskundige
Offerte aanvragen

Annemarie van Gaal: Vrouw aan de Top, uitgeefster, investeerder, koningshuisdeskundige.

Uitgeefster van tijdschriften: dat is Van Gaal. In 1985 begonnen als directiesecretaresse bij VNU en in 1990 vertrokken naar Moskou om daar voor VNU het Moscow Magazine op te zetten, hetgeen mislukte. Mislukken bleek voor Annemarie de grootste inspiratie en drijfveer te zijn om in 1992 Independent Media op te richten, welke organisatie binnen 5 jaar uitgroeide tot een bedrijf met 700 werknemers en de grootste uitgeverij in dit voormalige Oostblokland.

Tijdens haar presentatie maakt ze u deelgenoot van haar levensverhaal: hoe het overleven in een land vol corruptie, cultuurverschillen en (economische) tegenslag uiteindelijk leidde tot het succesverhaal, waarin ze grote multinationals het nakijken gaf. Ze laat zien hoe uit schijnbaar uitzichtloze omstandigheden kansen kunnen worden gecreëerd en hoe je buiten de kaders kunt leren denken.

Inmiddels is Annemarie van Gaal bekend van tv-optredens in businessprogramma's (bijvoorbeeld Dragons' Den), talkshows en als koningshuisdeskundige voor Blauw Bloed. Ze is adviseur bij grote mediatransacties, investeerder en bezit bedrijven in vastgoed en media.

Annemarie van Gaal is als rasonderneemster hét bewijs dat grote budgetten geen voorwaarde zijn voor succes. En omdat ze vanuit haar eigen bijzondere ervaringen spreekt, boeit haar verhaal enorm, laat ze een onuitwisbare indruk achter en biedt ze haar toehoorders nog lange tijd stof tot nadenken.

Afbeelding: Arjen Gerritsma, Graphic Sound

Offerte aanvragen
spreker Bart Strijker
Bart Strijker
B2B, nieuwe media, trends & groei
Yolanda Eijgenstein
Yolanda Eijgenstein
Topmanager & zakenvrouw van het jaar
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: