Bas Nijhuis

Bas Nijhuis, spreker
Bas Nijhuis
Scheidsrechter betaald voetbal
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Bi'j oons
  • KNVB

Bas Nijhuis: scheidsrechter betaald voetbal.

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is vooral bekend als scheidsrechter betaald voetbal. Daarnaast is hij ondernemer, hij runde wat jaren een eigen bakkerszaak en Bas is trouwambtenaar! Een man met vele gezichten en capaciteiten!

Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.

Hij spreekt onder andere over samenwerking en wat je zowel op als buiten het veld als scheidsrechter meemaakt. Maar ook een zijspoor naar zijn werk als trouwambtenaar of zijn privé-ervaringen als keuterboer gaat hij niet uit de weg en hij weet net zo vermakelijk en kleurrijk te vertellen over bijzondere taferelen tijdens een huwelijk als over de nukken van zijn hangbuikzwijn en het gedrag van zijn beide ezels, waarna een anekdote over Ronaldo of Messi volgt.

Kortom: Bas neemt nergens een blad voor de mond en verrast met zijn verhaal zowel qua inhoud als hoe onderhoudend en amusant hij kan zijn en ondersteunt zijn presentatie ook nog eens met prachtige beelden.

 

Bas Nijhuis dus, voor een presentatie van formaat.

spreker Bas Nijhuis
Offerte aanvragen
spreker Björn Kuipers
Björn Kuipers
Toparbiter & ondernemer
spreker Danny Makkelie
Danny Makkelie
Nationaal en internationaal scheidsrechter KNVB en FIFA
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: