Ben van der Burg

spreker Ben van der Burg
Ben van der Burg
oud-langebaanschaatser, commercieel directeur Triple
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Schaatser
  • Triple

Ben van der Burg: oud-langebaanschaatser, commercieel directeur Triple

Voor oud langebaanschaatser Ben van der Burg is het verschil tussen zijn topsportcarrière en zijn werk als commercieel directeur van Triple helemaal niet zo groot.
Als schaatser had hij altijd al een haast fotografisch geheugen voor rondetijden, leefde hij voor het zichzelf zowel fysiek als mentaal volledig belasten om alles eruit te kunnen halen en was hij flexibel in het opvangen van tegenslagen.
Alles wat nodig is om ook in zijn huidige carrière, in de zeer snel veranderende digitale wereld, snel te kunnen schakelen, op topniveau te denken en te presteren om vervolgens al weer met nieuwe innovaties bezig te zijn.

Ben van der Burg is altijd gepassioneerd (geweest) over de schaatssport, heeft schaatsboeken uitgegeven, columns geschreven, schaatscommentaar verzorgd, maar kan met evenveel hartstocht vertellen over de mogelijkheden van mobiel internet en de projecten van zijn bedrijf.
Als niet techneut vertolkt hij een bijzondere rol in deze branche, waarbij verbinden en enthousiasmeren misschien wel de sleutelwoorden zijn.

Voor Van der Burg is het leven één groot avontuur, hij is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en niet te beroerd zijn nek uit te steken.
Stilstand komt niet in zijn woordenboek voor. Dus mocht hij het interessant vinden voor u een presentatie te houden, hoedt u dan voor een tsunami aan motivatie en inspiratie.

spreker Ben van der Burg
Offerte aanvragen
spreker Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch
Schaatser & entertainer
spreker Gerard Kemkers
Gerard Kemkers
Manager topsport en talentontwikkeling
spreker Hans van Breukelen
Hans van Breukelen
Internationaal topkeeper & (voetbal)personality
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: