Björn Kuipers

spreker Björn Kuipers
Björn Kuipers
Toparbiter & ondernemer
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • KNVB
  • C1000

Björn Kuipers: toparbiter en ondernemer.

Björn Kuipers behoorde tot de beste scheidsrechters van de wereld: hij floot 3 wedstrijden tijdens het WK in Brazilië. Jammer genoeg kwam hij niet in aanmerking voor de finale wedstrijden omdat het Nederlands Elftal doordrong tot de halve finales, maar vroegtijdig werd uitgeschakeld door Argentinië.
Naast deze intensieve carrière is Kuipers echter ook nog eens een succesvol ondernemer als eigenaar van drie supermarkten en een haarsalon.
Toparbiter Bjorn Kuipers legt derhalve als spreker dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring. Met name over communicatie en samenwerken weet hij in dat verband boeiend te vertellen.

In een dynamisch gesprek verhaalt Kuipers verder over discipline, het brengen van offers, het overwinnen van tegenslag en het halen van doelstellingen, doorspekt met levendige anekdotes.

Zijn lijfspreuk: ‘Ik behandel mijn klanten in de supermarkt op dezelfde wijze als Lionel Messi. Duidelijk en met respect.’

spreker Björn Kuipers
Offerte aanvragen
Bas Nijhuis, spreker
Bas Nijhuis
Scheidsrechter betaald voetbal
spreker Danny Makkelie
Danny Makkelie
Nationaal en internationaal scheidsrechter KNVB en FIFA
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: