Danny Makkelie

spreker Danny Makkelie
Danny Makkelie
Nationaal en internationaal scheidsrechter KNVB en FIFA
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • KNVB Academie

Danny Makkelie: nationaal en internationaal scheidsrechter KNVB en FIFA.

Op 22-jarige leeftijd maakte deze hoofdagent van de regiopolitie Rotterdam zijn debuut als scheidsrechter in het betaalde voetbal. Inmiddels fluit hij (eerste categorie) internationale wedstrijden en leidt hij als docent van de KNVB Academie amateurscheidsrechters op.

Danny geeft tijdens een presentatie aan de hand van actuele videobeelden uitleg over de wereld van voetbal en arbitrage. Hierbij komen onderwerpen als wedstrijdmanagement, leiderschapkwaliteiten, tactisch leidinggeven, spelregels en bijzondere spelsituaties aan de orde.
De mogelijkheid bestaat om het publiek op de stoel van de scheidsrechter te zetten en door middel van een gele en rode kaart zelf te laten oordelen over overtredingen, hetgeen leidt tot vermakelijke en leerzame discussies in de zaal.

Danny Makkelie is een geboren leider die zich op jonge leeftijd al bewust was van de hierbij behorende sociale vaardigheden als heldere communicatie en het vermogen tot zelfkritiek. Hij weet dan ook goed het verband te leggen tussen het leiderschap wat nodig is om een wedstrijd onder grote druk en belangen tot een goed einde te brengen en het leiderschap in het bedrijfsleven.

Een zeer enerverende en leerzame presentatie van een bevlogen vakman.

Offerte aanvragen
Bas Nijhuis, spreker
Bas Nijhuis
Scheidsrechter betaald voetbal
spreker Björn Kuipers
Björn Kuipers
Toparbiter & ondernemer
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: