Dennis Heijn

Dennis Heijn, gastspreker
Dennis Heijn
Manager & auteur managementboek
Offerte aanvragen

Dennis Heijn: manager, auteur managementboek.

Dennis is zakenman, schrijver en verteller die mensen probeert te laten reflecteren op vele, ook voor de hand liggende, zaken en ze daarna tot actie probeert aan te sporen. Want daar gaat het uiteindelijk om. Wat heb je aan wijsheid als het je niet in je dagelijkse leven verder helpt?

Dennis belooft geen gouden bergen, komt niet met de ‘drie stappen tot geluk’ of de ‘vijf wetten van Dennis’, want het leven laat zich nou eenmaal niet vangen in enkele regeltjes. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat er niet veel te leren valt en je steeds beter kunt gaan handelen. Want dat kan wel: je hebt altijd een keuze om anders en hopelijk beter te gaan handelen.

Misschien is zelfkennis wel het sleutelwoord en heeft hij in al de jaren waarin hij werkte als manager voor Heineken in landen als Nederland, Argentinië, Israël, Hongkong en Italië wel zoveel over zichzelf geleerd, dat hij nu als geen ander weet over te brengen hoe (zelf)reflectie kan helpen en kan worden omgezet in actie.

Dennis Heijn schreef er een managementboek over. Nu eens niet een boek met flitsende oneliners en eeuwige sleutels tot succes, maar een praktische en herkenbare aanzet om inzicht te krijgen in jezelf en mensen om je heen, waardoor gevaren en kansen beter gezien en benut kunnen worden. Hij vertelt er ongedwongen over met humor en souplesse.

Want mocht Heijn genetisch gezien nog niet voldoende talent voor zakendoen hebben meegekregen, dan heeft hij dit niet bestaande gemis in zijn carrière nog wel gecompenseerd. Hij werkte mee aan vele innovaties en zijn liefde voor de voetbalsport ontaarde zelfs in een kandidaatschap als Ajax-directeur.

Dennis Heijn, in zijn privéleven vader van zeven kinderen, houdt van werken en zal dit zijn leven blijven doen, omdat dit voor zelfontplooiing zorgt en zingeving geeft. Een inspirerende man met een bezielende uitwerking.

Offerte aanvragen
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Internet entrepreneur.
Bas Nijhuis, spreker
Bas Nijhuis
Internationaal scheidsrechter betaald voetbal
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: