Henk Evenblij

Henk Evenblij als spreker
Henk Evenblij
Oud profvoetballer (Telstar/ZFC) & voormalig journalist/verslaggever De Telegraaf
Offerte aanvragen

Henk Evenblij: oud profvoetballer (Telstar/ZFC) en voormalig journalist/verslaggever De Telegraaf.

Henk Evenblij is bekend geworden als sportjournalist van De Telegraaf. Een energieke en gewiekste verslaggever, die populariteit verwierf met droge humor en vette kwinkslagen.
Het was dan ook niet verwonderlijk dat Evenblij eveneens succes oogstte met de boeken waarin hij zijn belevenissen en wetenswaardigheden optekende. Veelzeggende titels als 't Profje' en 'vanavond eten we dolfijn' beschrijven veelvuldige anekdotes en hilarische taferelen uit de voetbalwereld waar 'Gekke Henkie' zowel als voetballer en als journalist deelgenoot van had uitgemaakt.
Maar ook de keerzijde van de medaille wordt door Evenblij beschreven, want hoe herkenbaar is het verhaal van een semiprof die maar niet doorbreekt in het betaalde voetbal. En Henk Evenblij heeft nog grotere tegenslagen te verwerken gekregen in het leven. In het boek 'dood doet leven' spreekt Henk openhartig over de tijd waarin hij te maken kreeg met ernstige ziektes als diabetes, nierkanker én prostaatkanker. Uit het leven gegrepen en zo treffend dat een ieder er wel iets persoonlijks in herkent.

Henk Evenblij is tijdens een presentatie dezelfde gangmaker en entertainer als de voetbaljournalist destijds die de mensen meesleepte in zijn enthousiasme. Met Evenblij in de zaal valt er nooit meer een stilte en ontstaat er gegarandeerd geen ingedut of saai moment.

Offerte aanvragen
Johnny Rep
Johnny Rep
Ex profvoetballer
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: