Hugo Borst

Hugo Borst
Hugo Borst
Schrijver & voetbalcriticus
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Ma
  • Machiavelliprijs

Hugo Borst: voetbalanalyticus, columnist en auteur.

Is er een leven zonder voetbal?

Een veelzijdig 'voetbaldier' bij wie de voorliefde voor het spel in al zijn activiteiten naar voren komt... Als de naam Hugo Borst al toelichting behoeft, dan is dat een goede omschrijving.

Borst is schrijver, columnist, redacteur en (voetbal)criticus. Tot begin 2011 was hij een veel en graag geziene televisiepersoonlijkheid, die de beslissing nam zich ten bate van eigen rust en gezondheid terug te trekken uit dit openbare leven. Hij was vaste gast bij 'Studio Voetbal' en tafelheer bij 'De Wereld draait door'. Ook presenteerde hij zijn eigen programma 'Over Vaders en Zonen'.

Hugo Borst schreef meerdere boeken waarvan ‘De Coolsingel bleef leeg’ in 1996 is genomineerd voor de Gouden Uil-literatuurprijs en naar aanleiding van zijn boek 'Ma' ontving hij de Machiavelliprijs 2016 voor zijn manifest over de ouderenzorg.

In een duo-presentatie is Hugo Borst op zijn best. Hij is eerlijk, eigenwijs en hij heeft een kritische en uitgesproken mening vooral als het over voetbal gaat. Daarnaast beschikt hij ook nog over een grote dosis humor.

Koert Westerman gaat met Hugo, interactief met het publiek, in debat.
Eindelijk zien we hem weer eens even bezig op het voor hem zo geliefde terrein. Een garantie voor een succesvolle bijeenkomst.

Hugo Borst geïnterviewd door Koert Westerman
Offerte aanvragen
Herman Brusselmans, spreker
Herman Brusselmans
Schrijver
Hugo Camps
Hugo Camps
Verslaggever & columnist
Maarten Spanjer als spreker
Maarten Spanjer
Acteur & auteur
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: