Peter Lusse

Peter Lusse, spreker
Peter Lusse
acteur, presentator, cabaretier, zanger, schrijver
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Vrienden voor het Leven
  • Lekker Lang Lusse

Peter Lusse: acteur, presentator, cabaretier, zanger.

Peter Lusse is een rasacteur die met ogenschijnlijk gemak de meest uiteenlopende personages kan aannemen. Dit mondt uit in confronterende ontmoetingen, hilarische taferelen en spiegelende voorbeelden die zowel voor een entertainende ontspannen avond kunnen zorgen als in het bedrijfsleven vruchten kunnen afwerpen.

Want Lusse is zowel in te schakelen voor inhoudelijke speeches als voor conferences op maat. En net zo eenvoudig en informatief spreekt hij over het nut van humor op de werkvloer als over hoe je je het beste presenteert.

Lusse is een man met een zeer rijke (36 jaar) ervaring, die van oorsprong als cabaretier al gewend was aan interactie met het publiek. Deze ervaringen heeft hij door televisiesuccessen als ‘Vrienden voor het Leven’, ‘Lekker Lang Lusse’ en t.v.-commercials, het meewerken aan musicals en door zijn werk als stemacteur, schrijver en vertaler weten uit te bouwen tot een niet te evenaren veelzijdigheid.

Zoekt u dus iemand voor een (bedrijfs)presentatie, speech, workshop, training of bijeenkomst: Lusse is uw man.

Maar let wel: hij zingt ook bijzonder goed en straks heeft u na zijn performance nog eens de neiging om opera te gaan waarderen…

 

spreker Peter Lusse
Offerte aanvragen
Maarten Spanjer als spreker
Maarten Spanjer
Acteur & auteur
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: