Yolanda Eijgenstein

Yolanda Eijgenstein
Yolanda Eijgenstein
Topmanager & zakenvrouw van het jaar
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Happy Worker

Yolanda Eijgenstein: topmanager en zakenvrouw van het jaar.

Eijgenstein heeft al veel bekendheid verworven met haar vernieuwende manier van leidinggeven, haar managementbestseller ‘Happy Worker’, haar ondernemingskwaliteiten bij het opzetten van de nieuwe lederwijs-basisscholen, haar titel als 'Zakenvrouw van het jaar' en haar benoeming als een van de belangrijkste innovators van de laatste 25 jaar in het bedrijfsleven.
Zij staat als geen ander als voorbeeld voor ‘anders durven denken’en jezelf continu vragen stellen. Want door het stellen van vragen, creëer je nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeën, nieuwe visies, nieuwe dromen. En dat wenst toch iedereen?

De magie van 'Anders Kijken' begint met het jezelf realiseren dat alles wat je geleerd hebt, alles wat je zeker weet en alles wat nodig is, conventies (overtuigingen) zijn. Conventies zijn belangrijk om kennis en ervaring op te bouwen. Aan de andere kant zijn conventies vaak belemmerde overtuigingen. Zekerheden die je eigen ontwikkeling en je open houding ten aanzien van veranderingen bedreigen. Yolanda Eijgenstein leert dat door te zien wie en wat je als mens werkelijk bent, je onderscheidend kunt zijn. Een interactieve presentatie die veel losmaakt.

Offerte aanvragen
Spreker Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal
Uitgeefster, investeerder & koningshuisdeskundige
Marjanne Wassink, dagvoorzitster
Marjanne Wassink
Journaliste & dagvoorzitster
spreker Robin Joostens
Robin Joostens
Coach, trainer & inspirator
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: