Succesvolle businessclubavond EFC '58.

Alles viel op zijn plek met Evert ten Napel en Henk Lubberding.

Donderdagavond 24 september organiseerde voetbalclub EFC’58 uit Ermelo haar jaarlijkse business-avond. Deze keer in de showroom van hoofdsponsor Filippo BouwCenter. Ruim 200 genodigde kwamen af op het voortreffelijke buffet. Daarna interviewde Evert ten Napel (lid van de club) Ronald Waterreus en Henk Lubberding. Een gesprek over de overeenkomsten en verschillen tussen voetbal en wielrennen. Dit omdat beide directeuren van de firma de broers Filippo vooral wielerliefhebbers zijn.

Het werd een boeiend gesprek waarbij de 200 aanwezigen op een tribune zaten die uitgerold werd in de enorme transporthal van Filippo BouwCenter. Daarna werd nog een borrel geschonken en trad een zanger op.

De avond kwam mede tot stand dankzij Speakersonline. Na afloop werd geïnformeerd of in deze setting meerder optredens kunnen volgen. Daar werd volmondig ja op gezegd!

From: Ed Bok
Sent: Thursday, September 24, 2015 11:28 AM
To: Evert ten Napel
Subject: Re: Sport- & Businesscafe

Hoi Evert,

Bedankt voor je leuke gasten en interview, alles viel op zijn plek en das ook mazzel hebben. De Filippo's genoten ook, goed voor EFC toch!  Bedank je Cor ook nog!

Grzt Ed

Evert ten Napel
Evert ten Napel
Sportverslaggever
Spreker Henk Lubberding
Henk Lubberding
Oud-wielrenner