Arko van Brakel

Arko van Brakel
Arko van Brakel
Internet entrepreneur.
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Iedereen Ondernemer
  • Nieuwe Helden

Arko van Brakel: internet entrepreneur.

Wie had ooit kunnen denken dat het internet zo'n wezenlijk onderdeel van onze samenleving zou gaan uitmaken? Wel, Arko van Brakel heeft er een dusdanig duidelijke visie over gehad, dat hij in 1993 één van de oprichters was van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Zo werd 'het internet' te koop aangeboden in computershops. In 1998 werd het bedrijf verkocht aan France Telecom en gingen de activiteiten op in Wanadoo.

Van Brakel heeft meerdere ondernemingen opgezet, waaronder vele succesvolle en tevens diverse mislukkingen. Inmiddels is hij zo'n doorgewinterd entrepreneur, dat menigeen van hem de kneepjes van het vak wel eens wil horen. Tegenwoordig is hij dan ook tevens auteur, om zo zijn kennis met anderen te kunnen delen.

Zijn boek 'Iedereen ondernemer' stond op de shortlist van de verkiezing Managementboek van het jaar 2010 en hij schreef het boek 'Nieuwe helden' over de nieuwe economie, samen met Marcella Bremer.

Maar al hoe duidelijk hij de boodschap op papier weet over te brengen: als men hem hoort spreken komt de gedrevenheid en bevlogenheid pas werkelijk goed naar voren. Een lezing over het huidige digitale tijdperk met al zijn valkuilen en uitdagingen.

Arko van Brakel presentatie
Offerte aanvragen
spreker Bart Strijker
Bart Strijker
B2B, nieuwe media, trends & groei
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: