Chris Slappendel

spreker Chris Slappendel
Chris Slappendel
Activist
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • TigerTrail
  • Icons of Nature

Chris Slappendel: in dienst van de tijger.

In 2012 nam Chris Slappendel de beslissing om zijn leven in dienst te stellen van de tijger die met uitsterven wordt bedreigd. Hij dacht, voor een jaar. Maar hoe dit dier zijn leven voorgoed zou veranderen, had hij toen ook niet kunnen vermoeden...

Slappendel deed na de HEAO (commerciële economie) werkervaring op bij grote verzekeraars en banken in marketing- en communicatieactiviteiten als manager/commercieel directeur/leidinggevende; dit met succes. Maar toch raakte hij uitgekeken op bureaucratie en politiek in grote organisaties en ging in 2008 als freelancer aan de slag, waardoor hij in de gelegenheid was veel ondernemingen te adviseren en van binnenuit te leren kennen.

In 2012 maakte hij vervolgens de persoonlijke afweging om zijn leven een jaar te richten op het behoud van de tijger. Dit door er zoveel mogelijk aandacht op te vestigen, zodat de kijker/toehoorder hier zelf over zou gaan nadenken.

Met de interesse van 250 miljoen (veelal Aziatische) mensen en belangstelling via bijna 50 verschillende media (kranten, tijdschriften, radio en t.v.) kan geconcludeerd worden dat de doelstelling ruimschoots is behaald.

Door de hierbij opgedane inzichten en zijn eerder opgedane werkervaring is Chris Slappendel nu als geen ander in staat bedrijven hun verantwoordelijkheid ten aanzien van maatschappelijke doelen te laten zien, hen hiertoe te motiveren en ze hieruit profijt te laten trekken. Zijn lezing is dan ook gericht op het inspireren van mensen om na te denken over hun taak ten aanzien van het behouden van de natuur, de aarde en de daarop levende bewoners.
Een hele missie, maar door de ogen van Slappendel wordt een ieder zich zeer bewust van de noodzaak, maar ook van het plezier en de voldoening die het met zich brengt.

Chris Slappendel, TigerTrail
Documenten:
Offerte aanvragen
Lenie 't Hart
Lenie 't Hart
Dierenbeschermer & -activiste
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: