Erik Hulzebosch

spreker Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch
Schaatser & entertainer
Offerte aanvragen

Erik Hulzebosch: schaatser en entertainer.

Met name bekend om zijn niet gewonnen Elfstedentocht in 1997, weet Hulzebosch als geen ander van de nood een deugd te maken. Sinds hij tweede werd is hij bekender dan winnaar Henk Angenent, toen hij wegens stotteren vroegtijdig van school raakte bleek sporten hem vele malen beter te liggen en als krantenjongen werkte hij al met vier hulpbezorgers, dus aan organisatietalent eveneens geen gebrek.

Door de combinatie van sport en een goed zakelijk inzicht, heeft hij altijd kunnen leven van sport en de nevenactiviteiten en hij schroomde hierbij in zijn enthousiasme ook niet heel andere wegen te bewandelen. Daardoor won hij in 2007 de finale van het SBS6-programma ‘So You WannaBe A popstar’. Een single kwam direct na afloop van de finale op de markt, gevolgd door een nieuwe single ‘Geloof me’, waarna een album getiteld ‘Zwart ijs’ werd uitgebracht.

Tijdens een presentatie legt Erik Hulzebosch zijn eigen levensverhaal ten grondslag aan het motto: 'Wat je ook doet of wat je van plan bent te gaan doen: doe het vol overgave en met heel veel plezier! Ga ervoor, met hart en ziel, dan is succes verzekerd!'

En op de sprankelende, enerverende, komische en enthousiasmerende wijze waarop hij het weet te brengen, moet je wel van zeer goede huize komen, wil je hier na afloop niet in geloven.

spreker Erik Hulzebosch
Offerte aanvragen
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: