Esther Rikken

Esther Rikken, dagvoorzitster
Esther Rikken
tv-presentator, tv-producent
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • RTV Oost

Esther Rikken: presentatrice.

Esther Rikken is misschien wel de enige rennende verslaggeefster van ons land. Al hardlopend doet ze de live-registratie van hardloopevenementen voor RTV Oost. Ook is ze trainster en kan ze mensen enthousiasmeren voor deze sport.

Maar Esther heeft meer interesses. Ze heeft jaren een eigen woonprogramma gehad bij RTV Oost en ze houdt van spontaniteit en improviseren, waardoor ze vaak wordt ingezet bij live-shows en -registraties, bijvoorbeeld bij een actie als 'Samen voor de Voedselbank'. Ze is dol op de natuur en geïnteresseerd in hoe deze natuur beheerd wordt in haar werk- en leefgebied, waar de agrarische sector groot is.

Een bezige bij, zoals ze zichzelf noemt. Esther Rikken is dan ook een vlotte multitasker, die juist enthousiast wordt als er meerdere zaken tegelijk spelen, als de spanning groter wordt en de boel in goede banen moet worden geleid.
Uiterst professioneel en gedreven zorgt ze in haar rol als presentatrice, gespreksleidster of dagvoorzitster voor een ontspannen sfeer en weet ze precies de juiste toon aan te slaan.

Offerte aanvragen
Carolien Tollenaar
Carolien Tollenaar
Onderneemster, discussieleidster & interviewster
Femke Wolthuis
Femke Wolthuis
Presentatrice & zangeres
Marjanne Wassink, dagvoorzitster
Marjanne Wassink
Journaliste & dagvoorzitster
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: