Helga van Leur

Helga van Leur, spreker
Helga van Leur
Weerpresentator
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • RTL Weer

Helga van Leur: dansende weervrouw.

Achter de wolken schijnt de zon.

Weervrouw Helga van Leur geniet grote bekendheid vanwege haar ontspannen en spontane weerpresentaties op RTL radio en televisie. Als meteoroloog begon ze haar carrière op diverse radio en televisiezenders. In 1998 werd ze door haar vakcollega’s op een internationaal congres uitgeroepen tot beste weerpresentator.
Ze werkte meer dan 10 jaar zelfstandig als weervrouw voor de TV zenders RTL4 en RTL5. Inmiddels richt ze zicht meer op het houden van presentaties over onderwerpen als klimaat, duurzaamheid en gedrag. Daarnaast schrijft ze boeken en artikelen over het weer en klimaat.

In 2007 leerden we een heel andere kant van haar kennen. Zo deed ze mee met het RTL4 televisieprogramma ‘Dancing with the Stars’ en won zowaar de editie 2007.

Maar hoe extreem wordt ons Nederlandse klimaat in de toekomst? En moeten we ons door een dunnere ozonlaag en klimaatveranderingen ernstig zorgen gaan maken? Wat zijn de mogelijkheden en wat kunnen we zelf doen? Actuele onderwerpen die ons allemaal raken.
Wie wil zich hierbij niet laten leiden door een mondige weervrouw die op haar tijd nog een paar stevige danspasjes weet te wagen?

spreker Helga van Leur
Offerte aanvragen
Désirée Bastin, spreekster
Désirée Bastin
Presentatrice
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: