Jacob Paas alias Willem Wortel

Jacob Paas alias Willem Wortel
Jacob Paas alias Willem Wortel
Auteur van het boek De Willem Wortel Methode
Offerte aanvragen

Jacob Paas/Willem Wortel: auteur van het boek De Willem Wortel Methode.

Veel en lekker eten, toch afvallen, een lading energie en nog een beter seksleven ook!

Hoe dat kan vertelt Willem Wortel in een humoristisch betoog over de Willem Wortel methode. Een serieuze boodschap over een natuurlijke voedingsstijl gebracht met een vette knipoog.
Van sportman tot kantoorknuppel met een kiloknallerbuik en weer terug naar een kerel vol energie met een slank lijf.

Willem Wortel is het alter ego van Jacob Paas die zijn werkzame leven veel tijd op kantoor en in de auto doorbracht. Hij at wat voor zijn neus kwam en groeide tot een gewicht van bijna 100 kilo. Voor iemand van 1.75 mtr was dat niet gezond en hij voelde zich totaal niet energiek.

Hij probeerde van alles: het ziekenhuisdieet, Dr. Frank, Sonja Bakker en ga zo maar door. Met wisselend succes. Intensief sporten hielp hem op weg, maar bij een normaal niveau van zo’n twee keer per week kwamen de kilo’s er weer aan.

In de afgelopen jaren deed hij veel kennis op over voeding, de werking van het lichaam en de rol van bewegen. Met zijn opgedane kennis, in combinatie met zijn eigen ervaringen, heeft Jacob de Willem Wortel methode ontwikkeld en daarover een boek uitgebracht. Hoofdregels van deze methode zijn met name dat je vooral voldoende moet eten en dat een actief seksleven zeer aan te bevelen is.

Hij neemt het publiek op geheel eigen wijze mee in de wereld van voeding en de werking van het lichaam. Hij geeft tips and tricks die nieuwe inzichten opleveren en die direct toepasbaar zijn, ook voor werkende mensen met een druk leven.

Menig toehoorder heeft na het horen van dit verhaal zoveel inspiratie opgedaan dat hij of zij direct besluit ook het Willem Wortel pad op te gaan. Met vergelijkbare resultaten!

Offerte aanvragen
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: