Jan Medendorp

Jan Medendorp
Jan Medendorp
Journalist
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Silhouet van een beweging

Jan Medendorp: journalist.

Na zijn opleiding Havo, MO-Economie, NGPR-A en Financieel Economie heeft Jan Medendorp onder andere gewerkt voor de Haagsche Courant, het Utrechts Nieuwsblad, Radio Utrecht , Radio West, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, ANWB-bladen, Actueel en De Scheidsrechter.

Tevens was hij voorlichter bij het ministerie van Onderwijs en CNV. Momenteel is Jan werkzaam als programmamaker/verslaggever bij RTV Oost, is hij hoofdredacteur van het economisch magazine Twentevisie en medewerker van Saxion Hogeschool.

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Amnesty International heeft hij (samen met Daan Bronkhorst) het boek “Silhouet van een beweging” geschreven.

Medendorp is gespecialiseerd in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport en politiek. Hij is een vakman, staat dichtbij mensen, is belangstellend, enthousiast, is niet altijd vriendelijk en heeft te allen tijde de touwtjes in handen.

Ook leeft en leest hij zich in, want een goede voorbereiding daar begint het mee, aldus Jan Medendorp, aangezien dat een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van een optreden.

Offerte aanvragen
Bert van Losser, interviewer
Bert van Losser
Sportverslaggever & presentator
Eddy van der Ley, interviewer
Eddy van der Ley
Journalist & (sport)verslaggever
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: