Johan Derksen: puur, kleurrijk, flamboyant, gehaat en geliefd.

Spreker Johan Derksen
Johan Derksen
Voetbalanalyticus & uitgever
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Voetbal Inside
  • Voetbal International
  • RTV Rijnmond

Johan Derksen: voetbalanalyticus, uitgever.

Johan Derksen geniet vooral bekendheid door het RTL televisieprogramma “Voetbal Inside”. Vanaf het voetbalseizoen 2018 is dit programma overgenomen door Veronica onder de naam “Veronica Inside”. Ook kunt u hem zien in de theaters met “Keeps the Blues Alive”.

Johan Derksen speelde profvoetbal bij zes clubs. Als journalist begonnen bij de Noord-Ooster belandde hij via het Nieuwsblad van het Noorden in 1977 bij Voetbal International, waar hij in 2013 zijn werkzaamheden als hoofdredacteur beëindigde vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Derksen is een opiniebepaler en een flamboyante televisiepersoonlijkheid. Hij werd gekozen tot “Hoofdredacteur van het Jaar”, “Sigarenroker van het Jaar” en “Slechtst geklede man van het jaar” en hij is ook nog winnaar van de “Televizier-Ring 2011”.

Als tegengif tegen de dagelijkse dosis voetbal is er voor hem Americana en Blues en hij presenteert al jaren muziekprogramma’s op de radio.

In het voetbalwereldje is hij één van de weinigen die nog zijn mening durft te geven, waardoor hij gehaat of geliefd wordt, een tussenweg bestaat er niet.

Hij vertelt over zijn carrière en iedereen krijgt volop de gelegenheid tot het stellen van vragen en om met hem in discussie te gaan.

Johan Derksen: een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.

Offerte aanvragen
Mart Smeets
Mart Smeets
Sportpresentator & auteur
René van der Gijp, spreker
René van der Gijp
Voetbalanalyticus & levensgenieter
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: