John van Ierland

John van Ierland
John van Ierland
acteur, story-teller, auteur
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Trui van de renner
  • Kasseien
  • Vader
  • Ik wor koereur!

John van Ierland: acteur, story-teller, presentator, theatermaker.

John van Ierland is acteur, story-teller, presentator, gastheer, theatermaker en organisator. En naast al deze bezigheden auteur. In 1998 verscheen zijn eerste boek, waarna er nog 44 verschenen. Veelal boeken met een verbinding tussen sport (voornamelijk wielrennen) en geschiedenis, Van Ierlands hobby’s.

Aan de hand van zijn boeken en de ervaringen die Van Ierland heeft opgedaan bij de totstandkoming ervan, neemt hij de mensen mee in zijn vertellingen tijdens een verenigings- of clubavond.
John weet hierbij zo de juiste sfeer te scheppen, dat mensen op het puntje van hun stoel zitten, aandachtig luisteren en na afloop vaak aangeven het gevoel te hebben gehad dat ze zelf aan het parcours zaten en de midalgan op de benen van de renners roken.

Ook maakt Van Ierland het graag interactief met een leuke quiz en een challenge of door met een renner als Johan van der Velde, Joop Zoetemelk of bijvoorbeeld Henk Lubberding in gesprek te gaan. En voor het organiseren van een wielercafé of – theater draait hij eveneens zijn hand niet om.

Kortom: even een avondje Ronde van Spanje of Tour de France…  Met John van Ierland sta je in een fractie van seconden zelf aan de flanken van de Alpe d’Huez of op de top van de Mont Ventoux.

Offerte aanvragen
Hester Macrander
Hester Macrander
communicatie-specialiste, theatermaakster
Gastspreekster Patries Post
Patries Post
coach, communicatie adviseur