Marjanne Wassink

Marjanne Wassink, dagvoorzitster
Marjanne Wassink
Journaliste & dagvoorzitster
Offerte aanvragen

Marjanne Wassink: journaliste, dagvoorzitster.

Journaliste Wassink heeft bijna 30 jaar ervaring in uiteenlopende media, zoals KRO, NOS Met het Oog op Morgen, VARA Achter het nieuws, TROS, TV10. Een bekend gezicht in Limburg als presentator van de regionale radio- en televisiezender L1. Daarnaast ruime ervaring als mediatrainer, dagvoorzitter en schrijvend journalist (ondermeer als buitenlandcorrespondent Spanje voor De Telegraaf).

Marjanne geeft presentaties en trainingen. In haar mediatraining beantwoordt ze vragen als: Hoe sta ik de media te woord? Wat moet ik doen als ik een microfoon onder mijn neus krijg? Wat zeg ik wel en wat niet? Wat is mijn boodschap? En hoe kom ik goed over? Een interview voor radio, televisie of schrijvende pers vergt meer dan alleen inhoudsdeskundigheid. Voorbereiding is daarbij essentieel. Als u weet hoe de pers werkt, weet u welke mogelijkheden de media u te bieden hebben. Dan kunt u ook op een effectieve en evenwichtige wijze omgaan met de media.

De mediatrainingen zijn dusdanig professioneel, dat u daarna gedegen voorbereid bent op welk mediaoptreden dan ook. De training kan in company worden gegeven, of op locatie.

Ook is Marjanne Wassink te boeken als dagvoorzitster, moderator of discussieleidster bij een congres, symposium of debatbijeenkomst. Ze heeft hier jarenlange ervaring mee en is zeer goed in staat mee te denken met opdrachtgevers.

Tot slot is Wassink zeer goed in staat journalistieke producties te leveren, bijvoorbeeld teksten voor folders, websites, artikelen, interviews etc.

Een veelzijdige en gedegen vakvrouw.

Offerte aanvragen
Astrid Joosten, dagvoorzitster
Astrid Joosten
Presentatrice & Vinologe
Carolien Tollenaar
Carolien Tollenaar
Onderneemster, discussieleidster & interviewster
Hester Macrander
Hester Macrander
communicatie-specialiste, theatermaakster
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: