René Boender

René Boender
René Boender
Trendteller
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Great to Cool
  • Cool is Hot

Trendteller

Geen 'trendwatcher' vindt Boender zichzelf: dat stadium is hij ruimschoots voorbij. Hij is een 'trendteller', want hij weet waar hij over spreekt, laat toehoorders ervaren hoe de toekomst eruit gaat zien en hoe ze er hun voordeel mee kunnen doen.
Boender is over de gehele wereld werkzaam (Orlando, Perth, Kaapstad, Milaan, NY, LA, Davos) en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende projecten, zoals Apple, film en tv, entertainmentparken, stond aan de wieg van vele nieuwe productie-ideeën en adviseerde grote merken als Martini, Bacardi, Coca-Cola, Nestlé, Goodyear.

René Boender is er van overtuigd dat alles staat of valt met de kracht van communicatie en hij weet dan ook zelf tijdens een presentatie als geen ander - geïllustreerd door talloze voorbeelden - de boodschap over te brengen, zijn toehoorders te raken en mensen te inspireren.

Hij is een vat vol ideeën, beschikt over een tomeloze energie, biedt waardevolle inzichten en maakt het zo duidelijk en praktisch dat er altijd iets van blijft hangen wat toepasbaar is in de eigen (werk)omgeving.

Klaar voor een provocerende, confronterende, maar bovenal motiverende speech??

Offerte aanvragen
Adjiedj Bakas
Adjiedj Bakas
Trendwatcher & Auteur
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: