Ron Jans

Ron Jans, spreker
Ron Jans
Voetbaltrainer
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • PEC Zwolle

Ron Jans: voetbaltrainer

Zelf speelde Jans onder andere bij PEC Zwolle, FC Groningen, Roda JC, Mazda Sport en Veendam. In 2000 ging hij aan de slag bij FC Emmen als assistent trainer. Na twee jaar maakte hij de overstap naar FC Groningen waar hij acht seizoenen trainer was. Ron Jans heeft samen met voorzitter Hans Nijland FC Groningen met twee keer Europees voetbal op de kaart gezet en was de langstzittende trainer van FC Groningen ooit. Hij was ook trainer van SC Heerenveen, Standard Luik en PEC Zwolle. Hij behaalde met deze club ongekende successen. Winnaar van de KNVB-beker en daardoor deelname aan Europees voetbal. Na technisch manager bij FC Groningen te zijn geweest is hij een korte periode trainer geweest bij de Amerikaanse club FC Cincinnati. Op dit moment is hij trainer van FC Twente.

Als spreker zorgt Ron Jans voor veel interactie met zijn toehoorders. Zijn presentatie zet u aan het denken, hij speelt snel in op vragen en weet altijd weer bijzonder boeiende kwinkslagen te maken tussen voetbal en andere branches.

Ron Jans werkt volgens een bepaald principe waar bij het groepsproces en de verschillende culturen een belangrijke plaats innemen.

Een emotioneel verhaal? Ja en nee. Ja, omdat voetbal emotie is en nee, omdat er natuurlijk wel belangrijker zaken in het leven zijn dan voetbal.
Ron Jans brengt zijn verhaal met passie, waarbij humor en anekdotes zeker niet zullen ontbreken.

spreker Ron Jans
Offerte aanvragen
spreker Foppe de Haan
Foppe de Haan
Ex-voetbaltrainer
Gertjan Verbeek
Gertjan Verbeek
Trainer & Coach
Henk de Jong, spreker
Henk de Jong
voetbaltrainer
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: