Willem Vermeend

Willem Vermeend
Willem Vermeend
Voormalig Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister, thans hoogleraar
Offerte aanvragen

Willem Vermeend: voormalig Tweede Kamerlid, staatssecretaris en minister, thans hoogleraar.

Sinds zijn politieke carrière is Vermeend vanaf 2006 hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de Universiteit te Maastricht.

Vermeend was in de periode 1984-1994 Tweede Kamerlid voor de PvdA, in aansluiting daarop tot 2000 staatssecretaris van Financiën en daarna tot 2002 minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Vermeend begon zijn carrière in 1975 als universitair docent. In 1991 werd hij hoogleraar. Nadat hij de politiek verliet, werd hij eerst opnieuw docent fiscaal recht te Leiden. Vervolgens werd hij buitengewoon hoogleraar Europees belastingrecht aan de Universiteit Maastricht en vanaf 2006 hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan dezelfde universiteit.

Willem Vermeend bekleedt verschillende bestuursfuncties en commissariaten en schrijft columns in de Telegraaf over financieel economische actualiteiten.

Vermeend is een boeiende spreker die in de kredietcrisis een uitgelezen kans ziet om zaken anders aan te pakken. Wat volgens hem de mogelijkheden zijn en hoe de toekomstige economie er uit zal komen te zien, schetst hij u graag tijdens zijn lezing.

Offerte aanvragen
Er zijn geen sprekers gevonden die voldoen aan de zoekterm(en).
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: