Cor Henzen

De roots van Cor Henzen liggen in de voetballerij. Als 11-jarig voetballertje gescout door voetbalclub 'De Wageningse Berg' en op 16-jarige leeftijd een voetbalcontract op zak wat het maandsalaris van zijn vader te boven ging.

Maar knieproblemen gooiden roet in het eten, waarna Cor zich, na bedrijfsleider te zijn geweest bij een plasticfabriek, zelfstandig ging toeleggen op bedrijfsadvisering en begeleiding bij reorganisaties.
Hij is dus goed in het omgaan met mensen en herkennen van kwaliteiten.

Na voor Johan Derksen als manager vele zaken te hebben geregeld, waaronder diens presentaties (hetgeen hij nu nog steeds doet) is Cor het sprekersbureau begonnen vanuit de vraag in het bedrijfsleven en bij businessclubs om onder andere sportgerelateerde sprekers.

Cor Henzen

Geartsje Kuperus heeft haar werkervaring opgedaan als office-manager in de advocatuur en als vestigingsmanager van een re-integratiebedrijf. Organiseren en controleren zit dus in haar bloed.

Zij houdt zich bezig met de formele afhandeling, het opstellen van de contracten, het organiseren van de intakegesprekken etc. Als u mailt of belt, heeft u grote kans haar aan de lijn te krijgen en ze beantwoordt graag uw vraag.

Geartsje Kuperus
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
We zijn weer bijgekomen van de fantastische ...
GFC Goor