Anita Sanders

Anita Sanders, presentator
Anita Sanders
presentator/dagvoorzitter/interviewer
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Stemcoach/teamcoach

Anita Sanders: presentator/dagvoorzitter/interviewer

Anita is veelzijdig en breed geïnformeerd. Een enthousiaste en betrokken presentator van uw tv/radioprogramma, podium, interviewster en/of discussieleider van uw sprekers en/of panel. Alert en voor geen gat te vangen beweegt zij via kleine interessante zijweggetjes die mogelijk ontstaan mee, zonder de rode draad van uw thema te verliezen. Als een vis in het water leidt zij uw gehoor door uw programma en brengt uw boodschap over met overtuiging en authenticiteit.

Anita haar beroepsmatige focus is dé stem.
Zij is inzetbaar als presentator, professioneel zangeres en als vocal coach. In die vakgebieden laat zij ervaren hoe de stem bij ons hoort en hoe deze ons kwetsbaarste én belangrijkste bezit kan zijn.
Als teamcoach is zij bedreven in het leiden van een teamgesprek tijdens vergaderingen of bij auditorium presentaties.
Onze stem stelt ons in staat om onze omgeving aan ons te verbinden en te beïnvloeden. Stemgebruik bepaalt in zeer belangrijke mate hoe geloofwaardig en aardig wij iemand vinden en vice versa.

Een toegevoegde waarde die Anita als zangeres altijd met zich meeneemt is haar kundige stemgebruik, die uw bijeenkomt tot een onderscheidend plezierige ervaring maakt. Een fijne stem met het juiste ritme draagt er toe bij dat uw informatie makkelijker wordt overgebracht en langer wordt vastgehouden.

 

Offerte aanvragen
Carolien Tollenaar
Carolien Tollenaar
Onderneemster, discussieleidster & interviewster
Désirée Bastin, spreekster
Désirée Bastin
Presentatrice
Femke Wolthuis
Femke Wolthuis
Presentatrice & zangeres