Femke Wolthuis

Femke Wolthuis
Femke Wolthuis
Presentatrice & zangeres
Offerte aanvragen

Femke Wolthuis: presentatrice, zangeres.

Bekendheid heeft Femke Wolthuis gekregen als presentatrice van het RTL Ontbijtnieuws en RTLZ, hetgeen ze op uitstekende wijze doet. Haar talenten komen echter met name tot recht in het theater, de cabaret, de muziek én de schilderkunst.

Femke Wolthuis is vooral wervelend en sprankelend te noemen. Met een enorme uitstraling en mimiek weet ze haar toehoorders al snel voor zich in te nemen. Ze is zeer veelzijdig, grondig geschoold en heeft cultuur met de paplepel ingegoten gekregen.

Na het VWO ging ze naar de Maastrichtse toneelacademie. Studeerde Film-, TV- en Theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Dublin, trad op met het Muzevalcabaret, bekwaamde zich in het televisievak bij Avro’s Minjon en werkte als regisseur/verslaggever voor diverse TV-programma’s (5 Uur-show en Koffietijd) en voor in-corporate producties zoals het wekelijkse Albert-Heijn Journaal. Daarnaast geeft ze concerten met Romanesca, een orkest opgericht door haar vader met internationale furore. Femke zingt daarbij chansons van Balkan tot Broadway. Alsof dit alles nog niet genoeg is, heeft ze van haar vader ook nog eens het talent voor schilderen meegekregen, hetgeen ze doet wanneer ze tijd heeft.

Theater blijkt echter haar grootste passie. Dit kwam eerst tot uiting bij Theater Terra, maar sinds 1997 vormt ze samen met Eric Bergsma 'Typisch!, Cabaret op maat', waarbij ze cabaret verzorgt in het bedrijfsleven. Gevoelige onderwerpen subtiel en amusant naar voren brengen, sfeer maken en combinaties leggen tussen media en communicatie...

Want Wolthuis weet wel hoe je een boodschap moet overbrengen en doet dit dan ook op inspirerende en stimulerende wijze.

Offerte aanvragen
Angelique Krüger
(tv) presentatrice & tv producent
Astrid Joosten, dagvoorzitster
Astrid Joosten
Presentatrice & Vinologe
Marjanne Wassink, dagvoorzitster
Marjanne Wassink
Journaliste & dagvoorzitster
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: