Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz als spreker te boeken bij Speakersonline
Bram Moszkowicz
juridisch adviseur
Offerte aanvragen

Bram Moszkowicz: juridisch adviseur, spreker en schrijver

De uit de befaamde advocatenfamilie stammende Bram Moszkowicz is wel de bekendste telg van dit geslacht geworden. Vooreerst vanwege zijn succesvolle carrière waarin hij veelzijdige befaamdheden als Geert Wilders, Desi Bouterse, Willem Holleeder, Robin van Persie en Patty Brard tot zijn clientèle kon rekenen.
En vanwege zijn flamboyante verschijning, kennis van zaken en rap van de tongriem gesneden persoonlijkheid, waardoor hij een veelgevraagde en graag geziene gast was en is in televisieprogramma’s.

Maar omstreden was zijn verdediging van Willem Endstra naast die van Holleeder en vervolgens werd hij zelf verdacht van het aannemen van hoge contante betalingen en belastingontduiking. In 201 werd hij zelfs uit zijn ambt ontheven en mocht hij het vak van strafrechtadvocaat niet meer uitoefenen. Een grote klap in het gezicht van de populaire strafpleiter. 

Dat hij gedurende zijn actieve jaren als advocaat al veel boeiends te vertellen had staat buiten kijf, maar die verhalen hebben aan kracht hebben gewonnen nu ze zijn uitgebreid met zijn persoonlijke tegenslagen en levenslessen.
Een man met veerkracht die, geïnterviewd door Eddy van der Ley, een buitengewoon interessante presentatie geeft.

 

Bram Moszkowicz als spreker
Offerte aanvragen
Adjiedj Bakas
Adjiedj Bakas
Trendwatcher & Auteur
Spreker Arend Jan Boekestijn
Arend Jan Boekestijn
buitenlandcolumnist Elsevier