Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr. als spreker
Hans Kraay jr.
Televisiepresentator, ex-profvoetballer & trainer
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • FC Lienden
  • SBS6

Hans Kraay jr.: televisiepresentator, ex-profvoetballer en trainer.

Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. tijdens een presentatie uitgebreid in op de voetballerij en de televisiewereld en vergelijkt hij zaken met de ‘normale maatschappij’.
Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario en Kevin Keagan.
Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

En hij heeft recht van spreken. Als profvoetballer kwam hij tussen 1977 en 1997 uit voor een groot aantal clubs. Hij had een enerverende carrière in zowel Nederland als het buitenland, met de nodige pieken en dalen en blessures, die hij op 37-jarige leeftijd beëindigde.
Sinds 1992 timmert Kraay aan de weg als televisiepresentator van zowel sport- als amusementsprogramma's. Hij doet de presentatie van verschillende sportevenementen en hij is als interviewer en verslaggever aanwezig bij rechtstreekse televisie-uitzendingen van wedstrijden van het Nederlands elftal.
Tevens is hij voetbalcommentator en -analyticus, waarmee hij - evenals met zijn voetbalcarrière - in de voetsporen van zijn bekende vader Hans Kraay sr. is getreden. Ook is hij nog als trainer actief: aan het einde van dit seizoen stopt hij bij DOVO en komt terug als trainer bij zijn voormalige club FC Lienden.

Dat de jonge Kraay qua karakter en levensstijl uit iets ander hout is gesneden blijkt uit het feit dat hij als zanger zelfs eens de Nederlandse Top 40 haalde en in het entertainment presenteerde hij Ken Dit?, Lachen om Home Video's en Domino Day. Momenteel werkt hij voor FoxSports langs de lijn en presenteert hij samen met Kees Jansma de talkshow 'De tafel van Kees'.

Een presentatie van Kraay is een boeiende en serieuze aangelegenheid, waarbij hij een onpartijdige spiegel voorhoudt en ons allemaal aan het denken zet, maar waarbij het aan humor zeker niet ontbreekt.

Hans Kraay jr. is met zijn warme persoonlijkheid een aangenaam en meeslepend verteller. Een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.

spreker Hans Kraay jr. en Evert ten Napel
Offerte aanvragen
spreker Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch
Schaatser & entertainer
René van der Gijp, spreker
René van der Gijp
Voetbalanalyticus & levensgenieter
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: