Henk Angenent

spreker Henk Angenent
Henk Angenent
winnaar Elfstedentocht 1997, paardenfokker.
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Elfstedentocht

Henk Angenent: winnaar Elfstedentoch 1997, paardenfokker.

Elfstedentochtwinnaar van het jaar 1997 is tegenwoordig paardenfokker. Hij vergelijkt de liefde voor de paarden en het fokken en trainen ervan met zijn competitiedrang en ambities in de schaatssport.

Henk Angenent is geen dromer, maar een mens die hoge doelen aan zichzelf stelt. En niet alleen de training, de zelfkennis en het afzien hebben hem de legendarische overwinning op de Elfstedentocht gebracht. Maar ook karakter, doorzettingsvermogen en tactisch inzicht.

In zijn huidige vak is het net zo belangrijk om jezelf te profileren en de grenzen op te zoeken. Met zijn stal behoort hij tot de grotere fokkers van Nederland. Om met één van de door hem gefokte paarden de Olympische Spelen te behalen, zou voor hem net zo'n prestatie zijn als het winnen van de Elfstedentocht.

Een man met ruime ervaring in uiteenlopende 'takken van sport': de agrarische sector, het bedrijfsleven én de topsport. Een unieke combinatie, waar hij op geheel eigen wijze nuchter en tegelijkertijd geestdriftig over kan vertellen.

 

spreker Henk Angenent
Offerte aanvragen
spreker Epke Zonderland
Epke Zonderland
Topturner
spreker Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch
Schaatser & entertainer
spreker Foppe de Haan
Foppe de Haan
Ex-voetbaltrainer
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: