Henk Lubberding

Spreker Henk Lubberding
Henk Lubberding
Oud-wielrenner
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Tour de France
  • Teambuilding

Henk Lubberding: oud-wielrenner. 'Samen sta je sterk'.

Nederlands oud-wielrenner Henk Lubberding was als renner vooral iemand die kilometers lang een hoog tempo kon aanhouden en zowel op het vlakke als in de bergen goed uit de voeten kon.

Opvallend is dat Henk Lubberding zijn hele carrière bij ploegen van Peter Post is blijven rijden. Ondanks zijn dienende rol wist Henk Lubberding ook de nodige persoonlijke successen te behalen.
Hij reed 13 keer de Tour de France en eindigde driemaal bij de eerste 10, won 3 etappes, reed eenmaal in de gele trui en werd één keer eerste in het jongerenklassement.
In totaal won Henk 58 wedstrijden. In 1992 vond hij het genoeg en zette een punt achter zijn actieve wielerloopbaan.

In zijn lezingen legt hij de link van sport naar het bedrijfsleven. Het nut van samenwerken wordt u duidelijk als Henk met zijn amusante anekdotes en ervaringen uit de tijden van weleer uw lezing verrijkt! Wat was de belangrijkste succesfactor van de ijzersterke wielerploeg van Peter Post die jarenlang de koersen beheerste in binnen en buitenland? Het toverwoord was samenwerking legt Lubberding uit. “Iedereen was even waardevol, we hadden respect voor elkaars specifieke talenten en we wisten de krachten binnen onze groep optimaal te gebruiken.”

De filosofie van ‘samen sta je sterk’ gebruikt Henk Lubberding in zijn inspirerende lezing. Henk Lubberding is een veel gevraagde spreker.

Offerte aanvragen
Johan van der Velde, spreker
Johan van der Velde
Ex-wielrenner
Spreker Joop Zoetemelk
Joop Zoetemelk
oud-wielrenner
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: