Jeroen Latijnhouwers

Jeroen Latijnhouwers, presentator
Jeroen Latijnhouwers
verslaggever, presentator
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Hallo Nederland

Jeroen Latijnhouwers: verslaggever, presentator.

Latijnhouwers doorliep de Academie voor Journalistiek, een haast logisch gevolg van zijn fascinatie voor radio. Die ontstond in zijn jeugdjaren toen hij met vrienden een piratenzender oprichtte. Die fascinatie kreeg een vervolg tijdens zijn studie: toen al werkte Jeroen bij Omroep Brabant en Veronica Nieuwsradio.
Zijn eerste kennismaking met TV was als presentator bij Sport 7. Daarna volgde RTL Nieuws, EditieNL en (als invaller) RTL Boulevard. In 2014 vertrok Jeroen naar Omroep MAX waar hij samen met Carrie ten Napel Hallo Nederland presenteerde. En jarenlang was hij vaste inval-nieuwslezer bij Edwin Evers. Tegenwoordig is Jeroen vaste nieuwslezer bij Giel Beelen op Radio Veronica.
Een van de meest indrukwekkende nieuwsgebeurtenissen van Jeroen was het onverwacht live verslag doen vanuit het rampgebied tijdens de vuurwerkramp in Enschede in mei 2000 voor RTL Nieuws.

Het grootste plezier van Latijnhouwers zit hem in presenteren, interviewen, discussie leiden etc.
Vaak heeft hij presentatoren die hij bewonderde geobserveerd om van hen te leren en de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Inmiddels coacht hij zelf collega-nieuwslezers en leert hij ze wat er allemaal bij komt kijken en hoe je nog beter kunt worden.
Een vakman die weet wat ‘ie doet en garant staat voor een geslaagd evenement.

Offerte aanvragen
Carrie ten Napel, presentatrice
Carrie ten Napel
Presentatrice
Femke Wolthuis
Femke Wolthuis
Presentatrice & zangeres
Presentatrice Leonie ter Braak
Leonie ter Braak
verslaggeefster, presentatrice