Marc Lammers

Marc Lammers, spreker
Marc Lammers
Hockey bondscoach
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Flow van goed naar goud

Marc Lammers: hockey bondscoach.

Wanneer heb je echt iets bereikt in je leven? Als er een werkwoord naar je is vernoemd! Lammers kan daar over meepraten.
Het voorbeeld van een moderne coach toont zich wanneer we Lammers aan het werk zien. Hij was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam. Daarvoor was hij, op jonge leeftijd, coach van Spanje en was zelf tevens een verdienstelijk hockeyer.

Marc was een verdienstelijk hockeyer en speelde 5 interlands. Op jonge leeftijd werd hij coach van Spanje waarna een carrière als coach in Nederland volgde. Hij gaf bij meer dan 150 interlands leiding aan het Nederlands team en mocht met het damesteam het Wereldkampioenschap vieren in 2006 en goud behalen tijdens de Olympisch Spelen in Beiijng waar met 0-2 werd gewonnen van China. Sinds 2012 is hij bondscoach van het heren hockeyteam van België.

Lammers staat bekend om zijn innovaties en het gebruik van veel technologie in het hedendaagse coachen. Zo werkte hij met een videobril, analyse software, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters en oortelefoontjes.

Marc Lammers is uitgesproken enthousiast, gedreven, recht door zee en hij weet niet alleen te presteren in zijn sport, maar als gastspreker ook een bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen.

Offerte aanvragen
Jacques Brinkman, gastspreker
Jacques Brinkman
Voormalig tophockeyer
Joop Alberda
Joop Alberda
Topcoach & sportmanager
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: