Paul Haarhuis

Paul Haarhuis, spreker
Paul Haarhuis
Ex tennisprof
Offerte aanvragen

Paul Haarhuis: ex tennisprof.

Coöperatief en empatisch: als er enkele trefwoorden genoemd moeten worden die van toepassing zijn op Haarhuis, dan zijn het wel deze twee. Want het ultieme voorbeeld van samenwerken is toch wel in het tennis dubbelspel alle grandslamtoernooien winnen!

Haarhuis was van 1988 tot en met 2003 proftennisser en samen met Jacco Eltingh stond hij bovenaan de wereldranglijst dubbelspel. Door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond werden ze beiden benoemd tot ereleden. Ook nadat Eltingh was gestopt, vond Haarhuis weer nieuwe succesvolle samenwerking in het spelen met Sjeng Schalken, waar hij drie toernooien mee won en met de Rus Jevgeni Kafelnikov, met wie hij op Roland Garros zegevierde. Het succes zat hem dus niet uitsluitend in de perfecte combinatie van de eerstgenoemde twee karakters, maar voor een groot deel ook in de houding naar elkaar toe en het optimaal gebruik maken van de kwaliteiten van de ander.

ls een dergelijk samenwerkingsverband uniek of ook toepasbaar in het bedrijfsleven? Kun je creëren dat mensen het beste in zichzelf naar boven halen en ze in samenwerkingsverband zo goed mogelijk tot hun recht komen?

Paul Haarhuis weet niet alleen op verrassende wijze de link te leggen tussen het bedrijfsleven en de sport: zijn fantastische verhaal spreekt zo tot de verbeelding dat het een uitdaging wordt zijn ideeën in de praktijk toe te passen.

Offerte aanvragen
Jacco Eltingh, spreker
Jacco Eltingh
Ex-tennisprof, auteur, columnist & sportcommentator
Joop Alberda
Joop Alberda
Topcoach & sportmanager
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: