Tim Coronel

gastspreker Tim Coronel
Tim Coronel
Autocoureur
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Maxxis Dakar Team
  • Dakar Rally
  • Coronel Racing

Tim Coronel: Nederlands coureur.

Tim Coronel is net als zijn tweelingbroer Tom Nederlands coureur en vooral bekend van zijn deelname aan de Dakar rally. Onstuitbaar, die broers Coronel. En ze doen geen centimeter voor elkaar onder. Naast het racen exploiteren ze een kartbaan met diverse andere uitdagende activiteiten onder de naam Coronel Kartracing BV en begeleiden ze jonge talenten binnen het Coronel Racing Team. Ze beheren diverse webshops en Tim is ambassadeur van de Stichting van het Kind die zich inzet voor Nederlandse kinderen die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen.
En als het ene Dakar-avontuur met het Maxxis Dakar Team weer achter de rug is, staat de volgende uitdaging al weer te wachten. Bijvoorbeeld de Morocco Desert Challenge.

Kortom: de broers zijn niet voor één gat te vangen, zijn uiterst vindingrijk en helpen en ondersteunen elkaar daar waar nodig, zowel tijdens een uitputtende rally door blubberpoelen, ijsregens en nachten in een woestijn als bij de gewone dagelijkse beslommeringen.

Tim Coronel vertelt een boeiend verhaal over de uitzonderlijke dingen die hij heeft meegemaakt met zijn zelf ontwikkelde buggy, over het vermogen tot aanpassen en over zijn ambities en doelen. En ondanks het feit dat het rijden van een rally niet voor iedereen dagelijkse kost is, weet hij als geen ander treffende voorbeelden aan te halen die bruikbaar zijn in iedere situatie of in elk beroep. Zo wordt het een zeer herkenbaar verhaal waar iedereen zich in kan vinden, al is het soms een beetje bij schakelen in een iets hogere versnelling. Maar ook dat gaat volkomen automatisch.

spreker Tim Coronel
Offerte aanvragen
spreker Tom Coronel
Tom Coronel
Autocoureur
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: