Tom Coronel

spreker Tom Coronel
Tom Coronel
Autocoureur
Offerte aanvragen

Tom Coronel: autocoureur

Niet alleen op het circuit is Tom niet te stuiten: in het gewone dagelijkse leven heeft hij ook een drive die zijn weerga niet kent!

Als internationaal autocoureur is Coronel erg succesvol en reed hij vele kampioenschappen als onder andere het ETCC, WTCC, FIA GT en Le Mans Series en lange afstandsraces als Nordschleife. Samen met broer Tim reed hij in 2009 te Dakar-rally, welke hij in 2015 als reporter meereed.

Verder werkte en werkt Coronel mee aan t.v.-programma’s als ‘AutoXperience’, ‘RIB Rally’, Wheels on 7’, ‘Red Bull Air Race’ en de Formule 1 uitzendingen.

Maar Coronel is ook rasondernemer. Begonnen met een webshop voor televisies, volgden er al snel webwinkels voor barbecues, sneeuwkettingen, koffiezetapparaten en wasmachines. En Tom draait er zijn hand niet voor om zelf gewoon in huis tussen de bedrijven door een promofilmpje op te nemen en op YouTube te zetten, want bovenaan de resultaten eindigen bij de zoekmachines vindt hij net zo’n uitdaging als de eindstreep van de finish halen in een sportwagen.
En dat kenmerkt meteen de man zelf, die zegt: “Ik doe het niet voor het geld, ik doe het voor het spelletje, ik wil winnen”.

Dus wilt u eens geen gezapig avondje, maar worden meegenomen in het tempo van een rascoureur: huur Tom Coronel in als spreker en laat u meeloodsen tijdens zijn presentatie…

In één woord: adembenemend!

Offerte aanvragen
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Internet entrepreneur.
Bas Nijhuis, spreker
Bas Nijhuis
Internationaal scheidsrechter betaald voetbal
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: