Andy van der Meijde

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde
Ex-profvoetballer
Offerte aanvragen

Andy van der Meijde, ex profvoetballer.

De biografie over het leven van Andy van der Meijde is in 2012 op de negende plaats komen te staan van best verkochte boeken in Nederland. 
Wat maakt het leven van Van der Meijde zo de moeite van het lezen of meebeleven waard? Het is in ieder geval een leven geweest van veel geld verdienen, maar het even zo hard weer uitgeven. Van de ontwikkeling van gewone straatjongen tot profvoetballer op het hoogste niveau. Van weinig tot geen mogelijkheden tot alle verleidingen tot je beschikking.
Hoe moeilijk is het om stand te houden in een wereld die je niet kent en waarin geen nee te koop is?

Andy van der Meijde schopte het als voetballer tot 175 competitiewedstrijden op het hoogste niveau.
Hij speelde bij Ajax, het Nederlands elftal, Internazionale, Everton, PSV en WKE. Een uitstekende voetbalcarrière, maar helaas is dat niet waar men hem uitsluitend van kent. Door het voetbal kwam hij in aanraking met zaken waar hij geen grip op had en hij raakte aan lagerwal.

Van der Meijde heeft echter zijn leven weer in eigen hand kunnen nemen en geeft met zijn presentatie een eerlijke kijk op het leven wat hij heeft geleid en de wereld van het grote geld waar hij mee te maken heeft gehad. Andy maakt de toehoorders deelgenoot van zijn bewogen leven, de weg terug en zijn huidige activiteiten. Een karakteristieke persoonlijkheid met een meer dan boeiend levensverhaal.

Offerte aanvragen
Glenn Helder, spreker
Glenn Helder
Ex profvoetballer, drummer & percussionist
Jan Ykema als spreker
Jan Ykema
Oud schaatser
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: