Glenn Helder

Glenn Helder, spreker
Glenn Helder
Ex profvoetballer, drummer & percussionist
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • Van Arsenal naar de Bajes

Glenn Helder: ex profvoetballer, drummer en percussionist

Glenn Helder, de sympathieke rebel van o.a. Arsenal en het Nederlands Elftal. Beroemd om zijn sportieve talent, berucht om zijn roerige privéleven.

Glenn begon zijn professionele carrière bij Sparta, na vier jaar verruilde hij deze club voor Vitesse, en in 1995 vertrok hij naar het Londense Arsenal.
Verkeerde beslissingen, vertrouwen in de verkeerde mensen en zijn toenmalige gokverslaving zorgden ervoor dat hij alles kwijtraakte wat hem lief was. Maar Glenn’s talent bleef niet beperkt tot voetbal.
De afgelopen jaren is hij upcoming als drummer/percussionist. Hij heeft meerdere festivals op zijn naam staan en hij is de vaste percussionist van meerdere bekende DJ’s.

Glenn Helder werd ongewild synoniem voor getalenteerde voetballers die aan lager wal raakten en werkte daarom in 2008 en 2010 mee aan de documentaire over zijn leven genaamd 'C'est La Vie'.
Inmiddels heeft Glenn, in samenwerking met Voetbal International, een biografie uitgebracht over zijn leven, genaamd 'Van Arsenal naar de Bajes'.

In een interactief gesprek gaat Glenn Helder in op zijn roerige leven, zijn opkomst, ondergang en zijn comeback. Het publiek is vrij om vragen te stellen en geen onderwerp wordt hierin geschuwd.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om Glenn te boeken voor verschillende voetbalclinics, voor uw voetbalclub, bedrijfsfeest, teambuilding, trainingen etc.

Offerte aanvragen
Andy van der Meijde
Andy van der Meijde
Ex-profvoetballer
Jan Ykema als spreker
Jan Ykema
Oud schaatser
Wim Kieft
Wim Kieft
ex-profvoetballer & voetbalanalist
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: