Annamarie Thomas

Annamarie Thomas
Annamarie Thomas
Wereldkampioene schaatsen
Offerte aanvragen

Annamarie Thomas, meervoudig wereldkampioene schaatsen.

Thomas bleek al vroeg aanleg te hebben voor schaatsen en bij toetreding tot de kernploeg in 1992 meende bondscoach Henk Gemser al een toekomstige wereldkampioene in zijn gelederen te hebben.

Dit bleek bewaarheid te worden: ze werd onder andere meervoudig Wereldkampioene afstanden (1.000 en 1.500 meter) en drievoudig Nederlands Kampioene Allround.

Annamarie is een frisse, spontane persoonlijkheid, waarvan de meeste mensen niet weten dat ze zelf aan een chronische aandoening lijdt, namelijk de ziekte van Bechterew: een gewrichtsontsteking van de wervelkolom. Dit heeft haar inzet echter nooit verminderd of haar hoop op goede kansen binnen de sport doen verminderen. Sterker nog: ze vocht en trainde dat het een lieve lust was en liet zich door niets of niemand weerhouden.
Ze heeft echter wel een geheel eigen kijk op het omgaan met tegenslagen, het verleggen van je grenzen, motivatie en focussen en weet daar dan ook zeer boeiend en met praktijkvoorbeelden doorspekt over te vertellen.

Door de gedrevenheid en het enthousiasme van Annamarie waant de toehoorder zich zelf even in zo'n koude omgeving, onder gejuich, met de zege binnen handbereik en de adrenaline stromend door het lichaam...

Offerte aanvragen
spreker Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch
Schaatser & entertainer
Jan Ykema als spreker
Jan Ykema
Oud schaatser
Waarom Speakers Online?
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Exclusieve sprekers
  • Betrokken
Heeft u een vraag?
Wilt u advies?
U kunt ons altijd bellen
Wilt u dat wij contact met u opnemen?
Laat uw telefoonnummer achter: