Marianne Timmer en Hans Nijland

Marianne Timmer en Hans Nijland
Marianne Timmer en Hans Nijland
Offerte aanvragen
Eigenschappen
  • FC Groningen
  • Thialf

Duopresentatie van 2 sportfanaten en rasechte Grunnegers.

Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen en Marianne Timmer, drievoudig olympisch kampioene schaatsen, geven in hun gezamenlijke presentatie een kijkje achter de schermen van de topsport. Deze twee bevriende sportfanaten zijn aan elkaar gewaagd en geven inmiddels door het hele land hun gastoptredens bij verschillende instanties, sportverenigingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening of een jubileum is dit duo uitermate geschikt (zeker ook door hun bereik via social media).

Hans vertelt vol enthousiasme en passie over zijn 23 jaar als directeur van FC Groningen. De mooie transfers van onder andere Luis Suáres, Dušan Tadić, Virgil van Dijk en vele anderen komen voorbij, maar ook de actuele voetbalperikelen zal hij bespreken. Met zijn humor en gedrevenheid weet hij te boeien met zijn verhalen.

Marianne vertelt hoe ze als klein meisje toevallig in het schaatsen belandde. Van schaatsen op de sloot achter huis, naar drievoudig olympisch kampioen: hoe gaat zoiets? Letterlijk met vallen, opstaan en weer doorgaan. Een verhaal achter de successen, maar ook de andere kant van het succes. Een enorm motiverend verhaal, want hoe verder na die glansrijke carrière? 
De gedrevenheid en sprankelende verschijning van Marianne werken daarbij zeer aanstekelijk.

Marianne Timmer en Hans Nijland, duopresentatie
Offerte aanvragen
Annamarie Thomas
Annamarie Thomas
Wereldkampioene schaatsen
Ron Jans, spreker
Ron Jans
Voetbaltrainer